MIJN VERHAAL

Hallo daar! Welkom bij Linesse. Ik stel mezelf graag even aan je voor.


Ik ben Eveline en ik woon samen met mijn man Tom in ons huisje in Wilsele. Ik ben maatschappelijk werker en familiaal bemiddelaar en reeds 10 jaar werkzaam in de sociale sector. Ik heb met verschillende doelgroepen gewerkt, maar de omgang met kinderen (en gezinnen) heeft altijd mijn voorkeur gehad.


Omdat ik altijd al graag heb getekend en geknutseld, besloot ik in 2016 om een opleiding grafische vormgeving te volgen. Ik wilde namelijk heel graag geboortekaartjes en (huwelijks)uitnodigingen ontwerpen. In deze opleiding moest ik letterlijk van nul beginnen, want ik kende niets van computers, digitaal tekenen of photoshop. Het was zwaar, maar ooh zo leuk! En wat heb ik veel geleerd! Toch blijf ik ook tekenen met potlood en papier, omdat me dit zo’n fijn, authentiek gevoel geeft :-)


Omdat kinderen bijna altijd aanwezig zijn geweest in mijn leven, kwam de logische stap om zelf aan kindjes te beginnen. Zwanger worden bleek echter niet vanzelfsprekend te zijn voor ons, waardoor we een fertiliteitstraject gestart zijn. Mijn eigen ervaring als wensouder leert me dat er nog maar zeer weinig gespecialiseerde hulp te vinden is in Vlaanderen.
Ik besloot daarom in 2019 om een opleiding tot Kinderwenscoach & -consulent te volgen.


Zowel privé als professioneel bleken kinderen de rode draad te vormen in mijn leven.
Ik besloot daarom om het begeleidingsaspect en het creatieve aspect te combineren en aan de slag te gaan als zelfstandige. Linesse was een feit: coachen/begeleiden van wensouders & creatieve therapie voor kinderen/volwassenen enerzijds en ontwerpen van geboortekaartjes en (huwelijks)uitnodigingen anderzijds. Voor mij de ideale combinatie!

Veel liefs,
Eveline